Wilhelmien

Hallo, ik ben Wilhelmien ik ben 62 jaar. Januari 2021 was ik er klaar mee en klaar voor. Er moest iets gebeuren. Ik heb de pech gehad dat ik een jaar ziek ben geweest met veel pijn en ik kon niets meer. Dus waren de kilo's er flink bij gekomen. Nu ik weer beter was wou ik ook graag die extra kilo's weer kwijt.


Ik besloot om PS. Food & Lifestyle te gaan doen. Vol goeie moed begon ik aan het programma en al snel vlogen de kilo's er af. Maar dat was ook niet zo moeilijk, PS. Food & Lifestyle heeft namelijk heerlijke recepten en fijne producten waar je mee aan de slag kunt.
Voor mij was het de ideale manier om af te vallen. Het is heel fijn om een goede coach te hebben die je elke week even ziet en een weeg momentje heeft.
Voor mij werkt dat heel motiverend. In april had ik mijn streefgewicht al behaald. De weken daarna viel ik nog 3 kilo extra af, dat is natuurlijk heel fijn, dan heb je wat speling.


Nu ruim een jaar later ben ik nog steeds op mijn streefgewicht en voel ik me geweldig. Ik ben zo blij met mijn lichaam en zit zo goed in mijn vel. Daarom heb ik mezelf op een fotoshoot getrakteerd en wat zijn ze mooi geworden. Toen ik op zoek ging naar een foto van voor ik met PS. Food & Lifestyle begon besefte ik pas dat ik toen niet op de foto wou en dat ik altijd achter de camera stond ipv ervoor.
Nu wil ik graag mijn mooie foto delen met iedereen.

Ik raad iedereen aan om PS. Food & Lifestyle te gaan doen, je bent het waard! Bedankt Eva je was een geweldige coach!