Succesverhalen

Ik heb al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht.

Met PS. Food & Lifestyle kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Met het PS. Food & Lifestyle afslankprogramma sta jij er niet alleen voor!

Hieronder vind je een aantal succesverhalen van personen die het PS. Food & Lifestyle traject samen met mij hebben doorlopen.

Colinda

Ik was een lopende tijdbom en ik besloot dat ik dit nooit meer wilde meemaken of voelen. Ik wilde gezonder gaan leven! Nu, 11 maanden later, heb ik mijn doel bereikt en ik voel me zoveel beter.

Monique

De eerste 7 weken gingen prima en kon ik me makkelijk aan het PS. Food & Lifestyle programma houden.Ik ben erg blij met het resultaat. Zo blij, dat ik nog even door ben gegaan.

Wilhelmien

Januari 2021 was ik er klaar mee en klaar voor. Ik heb de pech gehad dat ik een jaar ziek ben geweest, dus waren de kilo's er flink bij gekomen. Nu ruim een jaar later ben ik nog steeds op mijn streefgewicht en voel ik me geweldig.

Wendy

  Ik begon met een gewicht van 93 kilo en eindigde op 74 kilo. Het lukt me heel goed om dat stabiel
  te houden! Ik schommel wel eens 1 à 2 kilo, maar het lukt me nu al een jaar om op gewicht
  te blijven.

  Erica

   "Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn streefgewicht bij heb gesteld. Eind november heb ik mijn streefgewicht behaald en ben 20 kilo afgevallen!"

   Debby en Wendy

   Wendy:

   Ondanks dat ik het de eerste week erg zwaar had, merkte ik al wel meteen verschil. Dat gaf mij zoveel motivatie!

    

   Debby:

   “Mijn zusje was onlangs gestart met het PS. food & lifestyle programma. Ik zag dat het bij haar zo goed ging, dat wilde ik natuurlijk ook."

   Petra

   Petra heeft haar gewicht met 12 kilo kunnen verminderen en voelt zich fit en goed in haar vel. Shoppen is weer een leuke bezigheid! Net als Petra ben ik trots met deze superprestatie!

   Ingrid

   Ik zit lekkerder in mijn vel en ik heb veel meer  energie.

   Januari dit jaar ben ik begonnen met het PS dieet. Ik ben vlot door de verschillende fases gegaan,
   waardoor ik nu 14 kilo kwijt ben, 3 maten kleiner en op mijn streefgewicht zit.

   Anja

   "Ik ben weer van mezelf gaan houden"

   Ik ben weer van mezelf gaan houden! Als ik nu in de spiegel kijk, kan ik beter accepteren wat ik heb en ben ik trots op wat ik zie. Ik durf mezelf weer te laten zien!

   Toen ik vorig jaar in november bij Mieke aanklopte zat ik echt in een dip. En nu, een jaar later, voel ik me geweldig!

   Willemijn

   "Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb"

    

   4 januari startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde. Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel.

   Anne

   "Dankzij Eva die me met raad, daad, tips en ontelbare WhatsApps al deze tijd heeft begeleid en dit nog steeds doet, heb ik mijn balans gevonden. De teller staat nu op - 24kilo!!"

   Claire

   Voor de mensen die twijfelen zeg ik gewoon doen! Voor mij heeft het gewerkt en wie weet voor jou ook. Zet hem op! "Als ik het kan dan jij ook!!"

   Afslanken doen we samen!

    

   Ik ben Eva Verschoor, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

    

   Wil jij nog een aantal kilo's verliezen?

   Samen met jou bekijk ik graag of het PS. Food & Lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!