Home » Succesverhalen

Succesverhalen


Ik heb al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht.

Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Met het PowerSlim afslankprogramma sta jij er niet alleen voor!

Hieronder vind je een aantal succesverhalen van personen die het PowerSlim traject samen met mij hebben doorlopen.

Erica

  "Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn streefgewicht bij heb gesteld. Eind november heb ik mijn streefgewicht behaald en ben 20 kilo afgevallen!"

   

  Anne

  "Dankzij Eva die me met raad, daad, tips en ontelbare WhatsApps al deze tijd heeft begeleid en dit nog steeds doet, heb ik mijn balans gevonden. De teller staat nu op - 24kilo!!"

   

  Claire

  Voor de mensen die twijfelen zeg ik gewoon doen! Voor mij heeft het gewerkt en wie weet voor jou ook. Zet hem op! "Als ik het kan dan jij ook!!"

   

  Petra

  Petra heeft haar gewicht met 12 kilo kunnen verminderen en voelt zich fit en goed in haar vel. Shoppen is weer een leuke bezigheid! Net als Petra ben ik trots met deze superprestatie!

  Monique

  De eerste 7 weken gingen prima en kon ik me makkelijk aan het PowerSlim programma houden.Ik ben erg blij met het resultaat. Zo blij, dat ik nog even door ben gegaan.