Home » Succesverhalen

Succesverhalen

Ik heb al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht.

Met PS Food & Lifestyle kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Met het PS Food & Lifestyle afslankprogramma sta jij er niet alleen voor!

Hieronder vind je een aantal succesverhalen van personen die het PS Food & Lifestyle traject samen met mij hebben doorlopen.

Anja

"Ik ben weer van mezelf gaan houden"

 

Ik ben weer van mezelf gaan houden! Als ik nu in de spiegel kijk, kan ik beter accepteren wat ik heb en ben ik trots op wat ik zie. Ik durf mezelf weer te laten zien!

Toen ik vorig jaar in november bij Mieke aanklopte zat ik echt in een dip. En nu, een jaar later, voel ik me geweldig!

 

Willemijn

"Starten was de beste keuze die ik gemaakt heb"

 

4 januari startte ik met het PS. food & lifestyle programma, het is de beste keuze die ik in lange tijd gemaakt heb! Ik merkte binnen 2-3 weken al verschil in hoe ik mij voelde. Iedere week kwam ik een stapje dichterbij mijn doel.

 

 

Anne

"Dankzij Eva die me met raad, daad, tips en ontelbare WhatsApps al deze tijd heeft begeleid en dit nog steeds doet, heb ik mijn balans gevonden. De teller staat nu op - 24kilo!!"

 

Claire

Voor de mensen die twijfelen zeg ik gewoon doen! Voor mij heeft het gewerkt en wie weet voor jou ook. Zet hem op! "Als ik het kan dan jij ook!!"

 

Petra

Petra heeft haar gewicht met 12 kilo kunnen verminderen en voelt zich fit en goed in haar vel. Shoppen is weer een leuke bezigheid! Net als Petra ben ik trots met deze superprestatie!

Erica

    "Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn streefgewicht bij heb gesteld. Eind november heb ik mijn streefgewicht behaald en ben 20 kilo afgevallen!"

     

    Monique

    De eerste 7 weken gingen prima en kon ik me makkelijk aan het PS Food & Lifestyle programma houden.Ik ben erg blij met het resultaat. Zo blij, dat ik nog even door ben gegaan.