Home » Kosten

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en adviseer ik je bij het afvallen. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt.
Samen gaan we jouw doelen bereiken!

 

Wat kost het PowerSlim programma?

Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,75. Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase

€ 12,50 tot € 15 per dag.. Per week kom je op € 85,00 - € 95,00.

Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.  

Het PowerSlim starterspakket kost € 159,-. Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van 14,95 euro met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, Multivitaminen en Acidofit (mineraal supplementen).
Als je na het gratis advies en intake t.w.v. € 49,00 besluit om het PowerSlim traject met mij te starten dan zit de begeleiding daarbij inbegrepen tot je je streefgewicht hebt bereikt, gevolgd door  1 jaar nabegeleiding om in balans te blijven!


Werkt PowerSlim echt?

Wij hebben al veel klanten begeleid bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht. Met PowerSlim kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.

Met het PowerSlim slankprogramma sta jij er niet alleen voor!