PS. Food & Lifestyle Maaltijden

 

Een PS. Food & Lifestyle maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,75. 

Gemiddeld besteed je tijdens de 1e strikte fase € 12,50 tot € 15 per dag. Per week kom je op € 90,00 - € 110,00.

Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt.

PS. Food & Lifestyle pakket

 

Het PS. Food & Lifestyle starterspakket kost € 159,-. Verder zit er in het starterspakket een gratis kookboek ter waarde van € 19,95 euro met de meest heerlijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, een shaker, Multivitaminen en Acidofit (mineraal supplementen).

Om tot een goed resultaat te komen is de wekelijkse coaching geheel GRATIS bij minimale afname van 4 doosjes tot je je streefgewicht hebt bereikt gevolgd door  1 jaar nabegeleiding om in balans te blijven!

 

Afslanken doen we samen!

 

Ik ben Eva Verschoor, jouw persoonlijke coach. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel. Wil je erachter komen of PowerSlim iets voor jou is? Dan is de challenge iets voor jou. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma, blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

Wil jij nog een aantal kilo's verliezen?

Samen met jou bekijk ik graag of het PS. Food & Lifestyle programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!