Mijn verhaal

Mijn naam is Eva Verschoor. Getrouwd en trotse moeder van 2 dochters. Ik ben gediplomeerd sportinstructor en ik geef al meer dan 30 jaar les en begeleiding op verschillende sportcentra. Daarnaast heb ik de opleiding tot gewichtsconsulent gevolgd en ben ik gecertificeerd PS. Food & Lifestyle voedingscoach. Voeding en beweging zijn voor mij altijd onlosmakelijk verbonden geweest. Om te bewegen heb je brandstof, dus goede voeding nodig. Mijn ervaring is dat goede voeding en een gezond eetpatroon heel belangrijk zijn om jezelf lekker in je vel, energiek en in balans te voelen.

Mijn ervaring met PS. Food & Lifestyle

Uit nieuwsgierigheid heb ik het PS. Food & Lifestyle afslankconcept gevolgd, ik ben daardoor ongelofelijk enthousiast geworden. Door de juiste samenstelling van koolhydraten, vetten en eiwitten in de PS. Food & Lifestyle producten heb je niet het gevoel dat je een dieet volgt of "aan de lijn" bent. Mijn gewicht verminderde en ik voelde me ook goed in mijn vel!

Als coach én ervaringsdeskundige kan ik zeggen dat PS. Food & Lifestyle werkt!
En als jij ook nieuwsgierig geworden bent heet ik je van harte welkom in mijn praktijk. Ik help  je een gezond gewicht te bereiken en dit behaalde gewicht te behouden door een verbeterde levensstijl.

 

Je staat er niet alleen voor, samen bereiken wij jouw doelstelling. Wacht niet tot morgen maar begin vandaag!