Erica

Op een gegeven moment, mede onder invloed van de overgang, werd ik langzaam zwaarder. Ik durfde niet meer op de weegschaal. Ik wilde er wel iets aan doen maar wilde niet gaan diëten met het risico op jojoën. Ik wist dat ik mijn eetpatroon diende te veranderen maar wist niet goed hoe.

 

Toen hoorde ik van iemand over ondersteuning van een coach ism PS Food & Lifestyle. Dat sprak me aan. Ik ben de site gaan bekijken waar ik naast heerlijke recepten, goede ervaringen las. Ik vond Eva als coach bij mij in de buurt en heb een afspraak met haar gemaakt. Het klikte meteen! Zij gaf me het vertrouwen dat het zou lukken, ook zonder sporten, dat vind ik namelijk niet echt leuk. Dat ik elke week bij Eva mocht komen en daarnaast haar kon appen voor vragen en adviezen, hielp mij heel erg, ten eerste door de goede resultaten en ook bij het volhouden. Haar positieve ondersteuning, goede adviezen en complimenten maakten dat ik door kon zetten bij moeilijke momenten.

 

Die waren er overigens weinig, ik had geen honger en verassend genoeg geen trek in zoete of hartige zaken. Ik dacht dat ik dat al deed maar dat bleek in de praktijk helemaal niet zo te zijn!

 

Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn streefgewicht bij heb gesteld. Eind november heb ik mijn streefgewicht behaald en ben 20 kilo afgevallen! Ik heb veel meer energie gekregen en weinig tot geen "dip" momenten meer. Nu zit ik in de stabilisatieperiode en kom nog een keer per maand bij Eva. Dat vind ik prettig aangezien ik het belangrijk vind om nu niet meer terug te vallen, dit wil ik vasthouden en daar heb ik alle vertrouwen in!