Monique

 

Op een dag besefte ik me dat ik eigenlijk helemaal niet lekker in mijn vel zat. Ik ervaarde allerlei ongemakken en voelde met totaal niet prettig in een leuk jurkje. Ik ging op de weegschaal staan en schrok, 85 kilo! Zoveel woog ik niet eens toen ik hoog zwanger was.

Na het overlijden van mijn ouders, kort op elkaar, was er geen houden meer aan. Ik at mijn verdriet weg. Ja, ik ben een emotie-eter. Op mijn trouwfoto en foto’s van mijn jonge jaren had ik zo’n mooi lijntje en ik dacht “dit kan niet meer, nu is de maat vol!”.

 

Gelukkig liep PS Food & Lifestyle coach Eva al een paar maanden rond in ons gezondheidscentrum. Tijdens de gesprekken in de wandelgangen kwam zij erg bekwaam over en ze wist waarover ze praatte. Toen ging de knop om!

 

Ik ben een echte Bourgondiër met maar weinig tijd, maar gelukkig is het PS Food & Lifestyle programma heel gemakkelijk toe te passen in het dagelijkse leven. Het is iets wat ik gewoon vol kan houden. In plaats van een gebakje, neem ik een heerlijke reep. En mijn magere kwark wordt ’s morgens opgeleukt met de heerlijke PS Food & Lifestyle granola. Lunch en avondeten zijn ook geen probleem, een salade als lunch en bij het avondeten een stukje vlees of vis met groenten. Maar tot mijn grote vreugde heeft PS Food & Lifestyle ook gewoon pasta’s en rijst. Heerlijk, ik heb niks gemist! Eén dingetje was wel even een uitdaging... geen alcohol. Ik dronk niet veel, maar wel af en toe in het weekend. Nu beperk ik me nu tot 1 of 2 glaasjes in het weekend.

 

De eerste 7 weken gingen prima en kon ik me makkelijk aan het PS Food & Lifestyle programma houden. Daarna ging het wat lastiger omdat ik allerlei feestelijke gebeurtenissen had, maar toch is het me gelukt om mijn doel te bereiken! Ik ben erg blij met het resultaat. Zo blij, dat ik nog even door ben gegaan. Het gaat gewoon zo makkelijk, en dat vind ik super fijn. Zeker voor zo’n Bourgondiër met een druk bestaan als ik!