Irene

 

‘De knop om’. Dat was voor mij altijd een vage kreet! Zodra de knop om gaat, dán ga je afvallen en gaat alles helemaal lukken. Tot op heden is het mij onbekend hoe dat zou moeten voelen, maar volgens mij kom ik wel heel dichtbij door de hulp van coach Eva en powerslim.

 

In juni 2021 was ik druk bezig met het uitzoeken van een outfit voor de bruiloft van mijn broer in augustus. Er kwamen ten slotte fotos aan en ik wilde er dit keer mooi (voor mijn gevoel) op staan. Mijn partner had gehoord van Powerslim, maar zelf was ik sceptisch. Hij maakte een afspraak voor ons, voornamelijk voor zichzelf, maar uiteindelijk liep ik weg met het proefpakket. ‘Zet hem op!’ werd me verteld door Eva.

En dat is de kreet die me afgelopen maanden veel heeft gedaan! Met de wekelijkse bijpraat/coach/weeg- momenten kom ik steeds verder in de buurt van mijn doel. Hoe vaag het ook is om de knop om te zetten, zo duidelijk is het traject van Powerslim. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid. Daarnaast is het heel duidelijk wat je wel kan eten en juist even (deels) moet laten liggen. Dat maakt dat ik juist nauwelijks meer over mijn eten hoef na te denken.

Ondertussen zijn we 25 kilo verder, waar ik ontzettend trots op ben! Het ging echt niet élke week helemaal perfect, maar waar het minder ging heb ik mezelf daarna wel kunnen herpakken. De laatste loodjes komen in zicht en ik kijk ontzettend uit om naar een nieuwe leefstijl toe te leven. Met de hulp van Eva, gaat dat ongetwijfeld lukken!