Home » Succesverhalen

Erica

Op een gegeven moment, mede onder invloed van de overgang, werd ik langzaam zwaarder. Ik durfde niet meer op de weegschaal. Ik wilde er wel iets aan doen maar wilde niet gaan diëten met het risico op jojoën. Ik wist dat ik mijn eetpatroon diende te veranderen maar wist niet goed hoe.

Toen hoorde ik van iemand over ondersteuning van een coach ism Powerslim. Dat sprak me aan.

Ik ben de site gaan bekijken waar ik naast heerlijke recepten, goede ervaringen las.

Ik vond Eva als coach bij mij in de buurt en heb een afspraak met haar gemaakt. Het klikte meteen!

Zij gaf me het vertrouwen dat het zou lukken, ook zonder sporten, dat vind ik namelijk niet echt leuk.

Dat ik elke week bij Eva mocht komen en daarnaast haar kon appen voor vragen en adviezen, hielp mij heel erg, ten eerste door de goede resultaten en ook bij het volhouden. Haar positieve ondersteuning, goede adviezen en complimenten maakten dat ik door kon zetten bij moeilijke momenten.

Die waren er overigens weinig, ik had geen honger en verassend genoeg geen trek in zoete of hartige zaken. Ik dacht dat ik dat al deed maar dat bleek in de praktijk helemaal niet zo te zijn!

 

 

 

Eind april 2019 ben ik begonnen. Het ging zo goed dat ik mijn streefgewicht bij heb gesteld. Eind november heb ik mijn streefgewicht behaald en ben 20 kilo afgevallen! Ik heb veel meer energie gekregen en weinig tot geen "dip" momenten meer. Nu zit ik in de stabilisatieperiode en kom nog een keer per maand bij Eva. Dat vind ik prettig aangezien ik het belangrijk vind om nu niet meer terug te vallen, dit wil ik vasthouden en daar heb ik alle vertrouwen in!

Anne

In december 2018 ging ik voor een oriënterend gesprek naar Eva, omdat ik eindelijk iets definitief wilde wijzigen in m'n eetpatroon en 20 kilo kwijt wilde. Sceptisch en voorzichtig als ik ben spraken we af om het in etappes van 10 kilo zou gaan doen. Tweede kerstdag ben ik begonnen. In het begin was 't echt zoeken, maar ik ben er vol in gegaan. Moeite heeft 't me geen moment gekost. De producten en verrukkelijke recepten zorgde ervoor dat 't, voor mijn gevoel, bijna vanzelf ging.
In mei 2019 waren mijn 20 kilo eraf. Inmiddels ben ik bezig met de stabilisatie fase. Ik ben nog steeds een liefhebber van lekkere, maar minder gezonde maaltijden, maar zelfs die weet ik nu in balans te houden. Dankzij Eva die me met raad, daad, tips en ontelbare WhatsApps al deze tijd heeft begeleid en dit nog steeds doet, heb ik mijn balans gevonden.
De teller staat nu op - 24kilo!!

Thanks Eva

Petra

Petra heeft haar gewicht met 12 kg kunnen verminderen en voelt zich fit en goed in haar vel. Shoppen is weer een leuke bezigheid! Net als Petra ben ik trots met deze superprestatie!

Claire

Mijn doel behaald! Yes!! Wie had dat gedacht..

In 5 maanden tijd -17, 6 kilo gehaald i.p.v. - 16,8 klo.
Na heel veel verschillende diëten, veel sporten en geen motivatie meer over te hebben ook i.v.m. mijn vele allergieën toch nog voor een laatste poging gegaan en aan Powerslim begonnen.. Na inlezen en de positieve gesprekken met Eva toch maar begonnen aan een proefpakket van 3 dagen. Hierin ondervond ik dat het al begon te werken. De eerste 3 dagen al 3 kilo eraf.! Dit kwam door minder koolhydraten en meer eiwitten.. Wauw, het werkt! Toch maar een starterspakket besteld en aan de slag gegaan.

 

Het is niet goedkoop maar wat je ervoor terug krijgt en wat voor lekkere dingen je wel mag eten valt de prijs mee. De eerste fase is het duurste maar het is goed vol te houden en dat had ik van mezelf niet gedacht. Alleen de laaste 400 gram was zwaar, misschien omdat ik dacht ach ik ben er toch bijna. Daar heb ik uiteindelijk nog 4 weken overgedaan. Toen het weegmoment daar was, was ik niet alleen 400 gram afgevallen maar zelfs nog meer! Nu de kunst nog om het vol te houden, maar ook dat zal me gaan lukken. Toch wel trots op mezelf. Wie had dat 4 jaar geleden gedacht????. Voor de mensen die twijfelen zeg ik gewoon doen! Voor mij heeft het gewerkt en wie weet voor jou ook. Zet hem op! Als ik het kan dan jij ook!!