Home » PowerSlim

Wil jij al langere tijd gezond leven, maar weet je niet goed hoe? Verval je telkens opnieuw in een ongezond eetpatroon?

 

Samen met PowerSlim krijg je grip op een gezonde lifestyle. Een programma dat eenvoudig past in je dagelijks leven. Hierdoor is het gemakkelijk vol te houden en dat geeft je precies de motivatie die je nodig hebt. Niet zomaar voor een paar weken, maar voor heel je leven. Zo zit je binnenkort weer lekker in je vel en barst je van de energie!

 

Wat is PowerSlim?


 

Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij PowerSlim sta je er daarom niet alleen voor. Samen met mij investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

Afslanken in 3 Fases

 

Ik werk met een behandelplan opgesteld door de diëtisten van PowerSlim dat bestaat uit 3 fases.

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en adviseer ik je bij het afvallen. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. 

De PowerSlim producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt.

Het behandelplan is gericht op afvallen en bereiken van je streefgewicht & het stabiliseren en leren behouden van het  bereikte streefgewicht.

 

Samen gaan we jouw doelen bereiken!

 

Hieronder beschrijf ik de 3 fases die we gaan doorlopen tijdens de behandeling:

 

 

 

 

Fase 1: Afvallen

 

 

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

Fase 2: Bereik je streefgewicht

 

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn.

 

Fase 3: Voorkomen jojo effect

 

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden.

De voordelen van PowerSlim:

  • Een persoonlijk stappenplan

  • Intensieve begeleiding van je voedingscoach

  • Lekkere én verantwoorde producten

  • Een gezonde lifestyle die je kunt volhouden

  • Eiwitrijke voeding met verlaagd gehalte koolhydraten

  • Behoud van je spiermassa

Jouw PowerSlim voedingscoach


We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij PowerSlim niet alleen te doen. Samen met mijn persoonlijke begeleiding, ga je er helemaal voor. Ik zal betrokken zijn bij jouw voedingsprogramma en je een extra steuntje in de rug geven op moeilijke momenten, want die komen er vast.

Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PowerSlim programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Wilt u weten wat de begeleiding van een PowerSlim coach voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht en maak vrijblijvend een afspraak!